Lake Travis

2-STORY PRESS BOX

American Press Box worked with the Lake Travis group to design and deliver a modular two-story press box with reinforced roof deck to serve as a filming platform. The interior has a simple, yet highly functional layout that divides the space into multiple areas for every need. The press box was built off-site at Whitley Manufacturing and assembled at the stadium within—literally—a matter of hours.


FINISHED 50% FASTER THAN TRADITIONAL CONSTRUCTION METHODS


Space was maximized to accommodate up to 35 people, with a total of 10 observation rooms, ample space for TV and Radio broadcasters, as well as home and visiting coaches. This stylish, superbly built facility will see several more generations of winning teams!

LT_FPO_image.jpg

After winning five straight football state championships, Lake Travis High School began work on a complete renovation of their football stadium.

This renovation included a new artificial turf field, sound system, and scoreboard. At the center of the the renovation, Lake Travis planned for a new press box with space for TV and radio broadcasters, as well as space for the home and visiting coaching staff. Their new press box also needed to complement the aesthetic appeal of the rest of the stadium.

PLOW Studio